fredag 21. januar 2011

Sanningens ord!!

Det kan ikke bli mer sant en dette, å det er sånn i alle religioner..  Oftest har man ikke noe større problem med religionene i seg selv uten menneskene som praktiserer dem!!

Helg!!

Da var helgen her igjen, den blir nok ganske stille og rolig.
 I det siste har energi nivåen min vært ganske lav, noe som antagelig kommer av at jeg har hatt mye folk runt meg den siste måneden, så da har  jeg litt å ta igjen.
Oxå det å få sove er en utfordring for tiden, kroppen klarer liksom ikke helt å skru seg av. Så idag var det bare å dra til legekontoret å hente ut litt sove mediciner å smertestillende,men er nok tid for en ny behandling i biontologi om ikke alltfor lenge.


Ikveld har jeg viktor på besøk å vi koser oss noe vi er veldi gode på, ikveld er det popcorn og wii spilling som står på agendan..
Til neste gang ;)

torsdag 20. januar 2011

Litt div bilder og skilt tatt på ulike ferier!!


















Litt morsome fakta om kroppen!!

"Når du nyser, har luften som kommer ut av nesa og munnen, samme hastighet som en orkan klasse2:160km/tim"

"smilehull er arvelit"

"neglene vokser raskere når du blir eldre"

"kroppen klarer seg lengre uten mat enn søvn"

"Det er bare hunn myggen som biter"

"En vanlig husflue er bærer av flere sykdommer enn noen annen skapning i verden"

onsdag 19. januar 2011

Maskert neste kjærlighet!!

Det er ikke alltid like lett å vise neste kjærlighet, å være glad å takknemlig for at man bor i norge å har det "så" bra. Spesielt i kontakt med helsevesen å myndigheter kan dette by på utfordringer.
Jeg har vært veldi previligert som har en toppen lege her i kommunen der jeg bor, som lytter til mine behov å finner løsninger sammen med meg.
Dette er noe mange med kronisk sykdom savner, det å ikke bli trodd el "forstått" gjør en veldi ont,en "frisk" person uten samma plager/smerter kan umulig skjønne hvordan det er å være syk en lengre periode (men selfølgelig kan man ha medfølelse for den syke)
Jeg har flere ganger fått høre fra voksne at jeg er heldig som får gå hjemme å ikke ha noen forpliktelser... Dette sårer veldi, for det finns ikke noe annet en hellre vill en å bli frisk å ha en jobb/skole å gå til vær dag,slippe utgifter for mediciner og legebesøk,og skjekke alle lover og regler de forskjellige kontorene har for at man ska få den hjelp man trenger og har krav på.

NAV(försäkringskassan) ja va ska man si om dem, jeg har vel egentli ikke hatt noe problemer med dem heller foruten at dem hadde litt vanskeligt å finne ut av vem som var min saksbehandler de første årene og dem skjønnte ikke heller spørsmålene på sine egne ansøknings papirer jeg måtte fylle ut.. Men fra nå i høst har jeg fått en ny saksbehandler som er veldi hyggelig å hører etter va både jeg og legen mener, vi fikk tom gjort en handlings plan sammen på sist møte ikke dårligt bare det ;)
Til uka ska jeg prøve meg på å "jobbe" frivilligt et noen timer for å se hvor mye kroppen har kapasitet til, dette er noe jeg gleder meg til!

Til neste gang ;)

mandag 17. januar 2011

Hvor er energien hen???

Ja du, det er tanker som ofte kommer opp hos mennesker som lider av bla M.E
Den er liksom bare bort å ikke å finne noe sted. Dette er både frustrerende og veldi leit, det er mye du bare må slutte med for du har virkelig ikke NOE ork..
(imotsettning til endel andre sykdomer så er ikke M.E noe som bør kureres med trening og aktivitet uten hvile og ro)
Det siste året har jeg gradvis blitt litt bedre selv om jeg har langt igen til et "normal" aktivt liv, Men for et år siden ble jeg dårlig så fort jeg overanstrengte meg, mens idag får jeg oftest et lite forvarsel av kroppen på at jeg MÅ ro ned tempo litt.
Denne forbedringen er enlig min mening takket være en allternativ behandling som kalles
BIONTOLOGI
(www.biontlogiklinikken.no)
Så selv om jeg vet at veien er lang å at jeg kommer å ha både bra og dårlige dager/perioder så er jeg fast bestemt på at EN dag ska jeg ha et liv fullt av liv å ikke bare et liv med eksistens..

Til neste gang ;)

søndag 16. januar 2011

Dokomentar!!

FÅ MEG FRISK
Vist på puls på nrk1 i december 2010


Trykk på overskriften så ska det gå og se filmen..