torsdag 3. oktober 2013

Ny Tattoo

Låg i sofan å såg på en tatoverings serie når jeg plutselig kom på at det ikke se så veldig lenge til det er min tur igjen :)
Det blir min tredje for i år, da jeg tok to stykker i sommer når jeg var hos mamma i Sverige.
Motivet og hvor jeg ska ha den er ferdig bestemt, men må finne litt mer ut av detaljene runt hvordan den ska bygges opp.
Er egentlig litt nysgjerrig på hvordan det kommer å gå, for jeg fikk forsterkninger av symtomer sist. Men jeg tenker at det håller ikke i seg så lenge så det er vært det :)
Foruten det å få en ny tatovering så får jeg jo også se mamma igjen å det er alltid like koseligt, går alltfor lenge mellom gangene.
Nå ska jeg ta kvelden å drømme om noen fine tatoveringer, god natt!!




Bilde fra Sveriges sjette største by örebro.  


Til neste gang :)

onsdag 2. oktober 2013

Koma

Idag har jeg vært helt i koma, prøvde meg på en busstur men måtte snu å vende tilbake til sofan da jeg plutselig ble helt kraftesløs. Det er så kjedeligt når det som før var så små anstrengelser idag er store høye fjell å komme over.
Det at man sover totalt ca 15 timer og hviler 5 gjør jo ikke saken bedre akkurat.. Men det kommer en dag imorgen å hvem vet kanskje det blir en bedre dag en hva denne har vært..
Nå ska jeg prøve å legge meg ihåp om å få en god nattsøvn.

 Kom over denne gruppa på facebook, http://www.facebook.com/InformeMEub?fref=ts
Det er en ungdoms bedrift som ska skrive en barnebok om ME. Syns dette var et flott tiltak som er vert å støtte spørr du meg..


Til neste gang :)

tirsdag 1. oktober 2013

Full frys

De siste ukene har jeg brukt mine ok dager til å lage mat fra bunn av, så nå behøver jeg ikke stå på kjøkkenet på noen uker om det ikke er noe spesielt jeg har lyst på.
Frysen er full av Fiskeboller, Fiskekaker, Grønsakssuppe, Blommkål og brokkoli suppe og lapskaus :)
Jeg følger ikke oppskriftene helt men bruker dem mer som grund for hvordan jeg ska lage de forskjellige middagene.



Blomkål og brokkoli suppe med bacon.

Litt av grønsakene til suppa.


Til neste gang :)

Hurra for fastlegen!!


Var en tur hos fastlegen igår for å snakke om hvordan det går, om jeg kanskje bør begynne med B12 sprøytene igjen, hva som er best smerte lindring for leddsmertene, å ta de årlige settet med blodprøver.
Det ble ikke bestemt noe ang B12 da legen ville se hva prøvene sier først, så det ska vi evt avtale over telefon når alle resultatene er inne.
Hun hadde et siste forslag for leddsmertene det var bare et problem, dem har spesielt en bivirkninger som er veldig sannsynlig at man får, TRØTTHET siden jeg er trøtt nok fra før så valgte jeg heller å vente for å se om det kanskje kan bli bedre, man må jo ikke legge fra seg håpet.
Jeg må si at jeg er veldig fornøyd med fastlegen min, jeg har hatt henne helt siden jeg ble syk for 10 år siden. Kunne virkelig ikke fått en bedre lege.
 Når jeg ved en anledning sa at jeg følte meg som en hypokonder siden hun aldrig fant noe galt fikk jeg beskjed om at selv om hun ikke fant noe galt i prøvene så betydde ikke det at jeg var frisk. 
Hun har hele tiden vært "sulten" på å finne ut av ting, å når jeg endelig hadde fått diagnosen å hadde vært på et mestringskurs på Ullevål sykehus ville hun kopiere notatene så at hun kunne lære seg mere.
Samtidigt henger hun ikke alle plagene på ME-knaggen uten å undersøke det først, foreksempel de tre siste ukene så har jeg hatt bare 2 helt feberfrie dager, noe jeg nevnte igår som den berømte ME-febern (lavgradig feber og influensafølelse i kroppen)  Fikk da beskjeden "du må huske at du også kan bli syk selv om du har ME" mens hun lytta på lunger og kikka i halsen. Nå var allt fint men det er jo alltid bra å sjekke når noen plager ikke vil slippe grepet om deg.
 Det er litt rart å tenke på for jeg er jo syk hele tiden men det har jo med årene blitt min normal, så egentlig så er jeg ganske frisk av meg når jeg tenker etter.. hehe!!


Til neste gang :)

søndag 29. september 2013

Hvordan oppleves ME

Kjennetegn på hvordan ME kan oppleves, å hva for plager sykdomen kan medfører.
Hva for plager kjenner du igjen?!







Til neste gang :)