torsdag 1. januar 2009

2009

Nytårs fest 27/12-08
Japp da har vi sett klocka slått om og det er et nytt år 2009
Tiden går jammen me fort forbi oss det er nesten så man ikke klarer å følle med..
Når klocka nærmer seg 12 på nyttårs natta har jeg en tendens til o bli litt sentementalisk å tenker mye, både på godt og ont, jeg tenker på allt og ingenting hvordan fortiden har vært og framtiden kommer til og bli heldivis vet man ikke va framtiden har og by på for da hadde man vel takket for seg forlengst, men selv tunge stunder kommer man seg som oftest igjenom på en uforklarlig måte
å det sattser jeg på at det gjeller for dette året oxå for meg og dere, selv om jeg håper åg slippe alltfor mange nerturer.. Kanskje jeg kan slutte me tex sove medisin og smert stillende under dette året det hadde vært veldi deiligt å bare våkne en dag å være frisk uthvilt og fri fra smerter men enså lenge er vel det bare en drøm..


Til neste gang;)

onsdag 31. desember 2008

Godt nytt år!!


Ja va ska jeg si, nå er snart 2008 over og kommer alderig mere tilbake.
Det har vært et år med både opp og ned turer, vet ikke om jeg ska si at året startet me ned el opp tur, Jeg fikk værtfall diagnosen M.E som er grunnen till all sykdom jeg har vært plaget me de siste årene, det føles jo bra og få diagnosen men er jo litt kjedeligt oxå..
Jeg var oxå endel syk i starten av året så i våres ble jeg helt sykemeldt fra jobben og det er jeg fortsatt..
Det er ganske påfrestnde ikke minst psykiskt og ikke føle at man kan gjøre va man har lyst til når man har lyst..
Har vært endel hos mamma dette året i örebro har vært deiligt og være der og slappe av..

2009;
Mitt håp og ønske er at jeg ska klare og begynne å jobbe igjen så bedre helse ligger vel høgst opp på lista, jeg ska i slutten på januar begynne på et mestrings kurs på ullevål for M.E pasienter dette gler jeg meg veldi til..
Nyttårs aften feirer jeg i Linköping sammen me Jennifer, vi ska ta det helt me ro sitte i joggebukkser å drikke "litt" vin har jo bare ca10l +cidr å øl så litt fart blir det nok..
Men jeg og jennifer er veldi g go på og kose oss sammen;)


Godt nytt år alle sammen ønsker dere allt godt for det nye året!

Til neste gang;)

søndag 28. desember 2008

snart et nytt år!

Så er jula over for denne gang, jeg hadde en kjempe fin julaften sammen me jennifer pappan hennes å fam, vi hadde det stille å roligt me masse go mat å drikke å fine julegaver;)
vi overnattet å dro hjem første juledag å bare slappet av hørte på litt nostali musikk å koste oss me litt vin.
På andre jule dag gikk vi enliten tur til byn å mellandags rean må si jeg var flink kjøpte ikke noe, etter litt mat var det tidlig kvelden måtte jo samle opp litt krefter til "nyttårs" fest/bar tømming på lørdagen, det var mat å hvor mye drikke man ville hadde det veldi fint.
Idag har formen vært ganske fin litt små feber bare men det er jo sånt jeg må regne me når jeg gjør litt ekstra...
Laget pinnekjøtt idag var såå godt, men j var ikke helt sikker på va hun syns;)

Til neste gang;)