søndag 10. mai 2009

huff huff!!






Nå skammer jeg meg nesten litt er såå lenge siden jeg satt meg ner og skrev litt her lover å bedre meg..

Hva har da skjedd siden sist ja el vel egentlig ikke så alltfor mye, men årets begivenhet er unnagjort..
28april gikk turen til gardermoen mot arlanda etter å ha handlet opp toll kvota var det bare å vente på flye som faktis var i rute ;)
I Uppsala ventet jessica på meg det ble litt mat før vi reiste hjem til henne og slappet av me litt snacks å dramm vi tok kvelden ganske tidligt for onsdagen var full av planer. Litt senere en planlagt var (nye) Gränby første stopp mat, systemet å litt andre småting planen var å ta bussen hjem men ettervært fant vi ut at vi hadde litt formye å drasse på både lunch å middag til 3 personer på siste april 6l vin++ så slet jeg oxå med endel smerter så taxi ble løsningen;)
Vel hjemme var det en halv time på øye før jessica var ferdig meg middagen, å men tur gikk videre mot slavsta å thelanders.
Så ble det när akuten neste siden jessica hadde litt vanskeligt å puste pga pollen men allt gikk bra el ganske bra hun fikk medicin med beskjed om at du får IKKE drikke imorgen om du tar dette bare litt ned tur el hva.. men etter mye overveing frem å tilbake ble det drekking på henne.

Valborgs mässoafton/Sista april
Dagen starta oxå denne dagen senere en planlagt men runt lunch var vi i ekonomikum parken sammen me hundre om ikke tusentals andre festklare mennesker, etter et par timer gikk turen ner mot byn men stoppet på flustret som er et utested som hadde live musikk formen var sån sånn helt passe på oss alle hele dagen (for di fleste av oss iallafall *hosthost*)
Jeg møtte flere kjente ansikt som jeg ikke sett på mange år både klassekamerater fra gymnaset å jenter som jeg spillte fotball sammen med det var veldi gøy!!

På kvellen var det grillings, jeg kan ikke huske at jeg noengang har vært så flink til å spise en valborg før;)
Jeg tok meg en tur ner til byn etter at ha fått vinner resultatet va kampen mellom
Brann-LSK3-1 kvelden var fullstendig;))
1 mai våknet jeg glad men litt redusert men frokosten bestod av pizza å cola så formen kom seg raskt.
jeg møtte jennifer som kom ner fra linkøping vi hentet opp sofia å dro ner til byn for en fika på kvelden motte vi også charlotte, var en flott dag!Lørdagen tilbringet vi på en av bryggene i uppsala å på kvelden var det fika time hos ruth, kjempe koseligt å se alle igjen men blir litt trist av å reise hjem igjen..

De siste dagene hadde jeg i kungsängen det jeg også fikk se sønen til chrisrian;)

Til neste gang ;)