lørdag 10. januar 2009

Så var det pån igjen..

Ja det tok ikke mange dager før jeg ble syk etter jeg kom hjem fra sv men sovinga har fungert ganske bra selv om jeg har spist mine tabl før legging, jeg er fortsatt i litt uggen form å nå er sovinga bare ønsketenkning igjen..
Jeg skulle legge meg litt tidligt igår, så kl22 gikk medicinen ner og sovnet ganske fort men gleden av dømmeland skulle være kortvarig kl02 hadde jeg tydeligvis sovet ferdig, å ta mere mediciner var jo ikke et alternativ siden jeg allerede tatt maks dose:(
Så nå sitter jeg i halv søvne foran tvn å håper å få slappe av litt..

Før jul sendte jeg julekort til tanta mi på pappas side som jeg ikke kan huske å ha sett før, jeg var vel kanskje 2-3år når hun såg meg sist..
Igår fikk jeg brev og bilder fra henne, ble så gla.
Det er så spennende og få kontakt me fam oxå på pappas side, nå gleder jeg meg bare til og reise til bergen å møte alle jeg har fått kontakt med det siste året.
Føles som omjeg har et spennende år foran meg;)

Til neste gang;)

tirsdag 6. januar 2009

Endelig hjemme igjen!!


Igår gikk turen hjem igjen etter 14 koselige dager i linköping.
Tog reisen startet bra og underhållende, var en litt små forvirret man som satte seg ned ved siden av meg han ventet utåligt på konduktøren siden han mente han hadde hoppet på feil tog, men det var ikke tilfelle det var kameraten hans som ikke kommet seg på toget litt nedtur siden det var han som sto igjen i linkøping som hadde biljettene.. så det endte me at han som kommet på riktigt tog hoppet av og reiste tilbake til linköping..
I katrineholm var det tog bytte, heldivis skulle oslo toget komme på samme perrong som jeg hoppet av på vilket var en lettelse siden jeg hadde en hel del og bære på..
45min forseint kom endelig toget som var så dårligt merka me vogn nr at man ikke visste vilken vogn jeg hoppet på å det var dessverre feil vogn så det tok sin tid og finne plassen..
Under tidens gang ble vi bare mer og mer forsinket men klarte og ta det igjen på slutten..
kl21 ble jeg hentet i lillestrøm av lill så jeg slapp å ta bussen;)
vel hjemme var det litt mat og så senga..
Sov ganske lenge idag spiste litt mat og sov litt til, dessverre så håller jeg på og bli syk nå ikke helt uventet men så kjipt..
Ska sove nå for imorgen må jeg ringe nav har ikke fått noe svar ang rehabliterings pengene som gikk ut i dec og ikke fått noe nytt svar.. må si jeg er litt bekymret:(

Til neste gang;)

søndag 4. januar 2009

Snart ska jeg hjem!

Da var julen over for denne gangen, å imorgen ska jeg hjem etter 14dager i linköping hos Jennifer!
Jeg har virkelig kost meg, vi har ikke gjort noe specielt bare tatt livet me ro..
Jeg har egentlig vært veldi opptemistisk siden det var mye jeg ikke skulle ha me meg tilbake men ack så feil man kan ta, idag måtte jeg kjøpe meg en liten veske til sånn at jeg får allt me meg hjem igjen, har bestillt drosje fra jennifer til toget men jeg kan virkeig si at jeg gruer meg til hvordan jeg ska komme meg på toget jeg har en stor trille veske,ryggsekk pc veske og en bage..
Ordtake "borte bra men hjemme best" er virkelig sant har kost meg msse her å kommer virkelig til å savne jennifer men det ska bli deiligt å komme hjem igjen, å jeg ser jo jennifer i uppsala til siste april igjen;)

Til nete gang;)