lørdag 6. desember 2008

Helga me store små "søsken"

Etter å ha sovet ut Igår formiddag kom jeg til kronberg for å være sammen me ester daniel å samuel mens l og a er i sverge å uppsala på julebord.
Vi koste oss me film å snacks;)
Natta begynnte bra sovnet ganske fort men gleden skulle være kortvarig etter bare to timer våknet jeg å fikk ikke sove igjen så til sist var det bare å sette seg litt foran tvn for å så prøve en gang til.. kl730 var siste gang jeg såg på kl..
dagen idag har vi ikke gjort noe speciellt ska snart lage litt mat så det er klart til l og a kommer hjem, så ska jeg hjem å bare slappe av å kanskje legge meg tidligt..

Til neste gang;)

onsdag 3. desember 2008

22 dager igjen!


Så var årets julebordet over, hadde det kjempe koseligt;)
Påvei ner til anita for forsing ble det en liten tur innom kronberg der lill ordnet meg på håret å sminke ble veldi fornøyd.

Etter litt forsing ventet bussen på oss i barnehagen å turen gikk mot dal der keldens høydepungt skulle utspille seg. Selv om jeg var sliten allerede før festen ble seint men hadde det koseligt.
søndagen var helt grei selv om jeg var litt ekstra sliten, men så kom det..
Feber å ont i kroppen:(
Heldivis varte det ikke så alltfor lenge..
Idag har jeg sovet leenge (som om jeg aldrig gjort det før)

Er gla å fornøyd om dagen, har fått snø oxå her i gjerdrum å det snør fortsatt ;)
snart er det jul å som den fortapte julromantiker kan det ikke bli annet en bra, å om bare 20 dager sitter jeg på toget mot linkøping å jennifer det jula å det nye året ska feires kan det bli bedre?













Har kommet ganske mye snø å når nabon har satt ut nissen å juletreet er satt opp så nærmer det seg snart jul ;=)
Til neste gang ;)