lørdag 29. november 2008

På sparken tur

Har det me å ta ting på sparket, satt hjemme å bare slappet av når telefonen ringte de var lill så det ble en kjap duch åmøte opp kronbergbarna for å ta bussen mot lillestrøm. vel framme gikk turen mot dolly der anders å lill møtte oss for litt mat før vi skulle på hjelpemidels messe der bla fotballspiller dagfinn enerly snakket litt.
Før vi dro hjem igjen gikk jeg lill å barna å handlet litt i sentere å jeg fikk kjøpt meg et større medicin skap...
Dagen idag har jeg vært hjemme å sovet å pakket in litt julegaver før jeg å lene tok turen til skedsmo sentere der det var å sende noen pakker.
ska ta kvelden nå for imorgen er det julebord me jobben;)

Til neste gang;)

tirsdag 25. november 2008

Jehovas vitner!!I

Igår var jeg veldi sliten, jobber me å få snudd tilbake døgne så jeg sto opp "tidligt" åprøvede å ikke sove noe på dagen å det klarte jeg. kl 8 på kvelden gikk veien mot senga tok lit tid men sovnet allerede til runt ni men søvnen den skulle være kortvarig, 915 ringer det på døra Jehovas vitner som ikke hadde planer om å slute å ringe på før jeg åpnet en mindre fornøjd meg kom meg opp og takket bestemt men hyggelig nei til allt dem kom med å dro igjen døra, var nesten i drømmeland igjen å så ringer det en selger han tenkte heller ikke slutte før jeg svarte.. Da var det gjørt såjeg fikk ikke sove igjen siste gangen jeg så på kl var den passert 4:(
Jeg kan ikke skjønne at folk ringer verken på døra el tel etter kl 9 om man ikke vet at dem er våkne, spesielt når jeg har reservert meg mot tel sselgre....

Idag har jeg oxå vært oppe "tidligt" forhåpentligvis på årets siste legebesøk å fyllt opp medicin skape for et par uker framover.
Ska snart legge meg for kvelden må hvile meg så jeg er klar for julebord me jobben på lørdag;)

Til neste gang;)

søndag 23. november 2008

Jeg er nok fortapt...






Idag har jeg drevet me litt av vært litt ryddin å vasking av klær. Japp jeg er fortapt, en julromantiker uten dess like, i brist på å få litt julestemning av snø så har jeg tatt fram jule pynten så nå er det røde lys i stua å på kjøkkenet. sitter å nyter tilværelsen me masse te lys å jule musikk mangler bare snø MASSE snø så får ta meg en skikkelig prat me værgudene det er jo tom snø i bergen..

Til neste gang;)

Hmm ja nei ja nei...

Hmm fikk en inbydelse til et julebord med M,E foreningen i posten idag vet ikke helt om jeg ska gå enda ska jo på julebord på fredag å der kjenner jeg jo folket.. Foreningens julebord er i oslo å det er jo greit men vet ikke om jeg er tøff nok til å dra kjenner jo ingen heller, hmm må nok tenke nøje så får jeg se va jeg kommer fram til..
Ska prøve å sove litt nå for imogen ska det skrives julekort..

Til neste gang;)