fredag 1. januar 2010

2010....

Til tider kan jeg være ganske sentementalisk av meg (både på godt og ont)å det er bla når et nytt år er påvei,tenker endel over hvordan året som godt har vært possetivt som negativt, men det er ikke godt å si hva man vil ha ut av det nye året..
Man har jo A4 ønskene som tex: at alle nære og kjære har det godt,bra jobb som man trives i,god helse osv..
Men om man setter seg ned en stund å virkelig tenker etter, hva er målet/ønskene for 2010??
Selv har jeg flere ting som jeg har tenkt å jobbe med å finne ut av,noe nytt annet er ting jeg kanskje ikke klart el blitt ferdigt med i året som godt men føler at jeg vil fortsette med..

Men til å starte med ønsker jeg alle nære å kjære allt det bæste for 2010 ta vare på værandre å deg selv,å vær ikke redd for å vise at du bryr deg om noen et smil fra deg kan bety allt for en annen..

til neste gang;0))

onsdag 30. desember 2009

God fortsättning!!

Nå har jeg vært to uker på storebø å koser meg veldi.Har hatt en fin jul med familien å fått masse fint til jul;0))
Har møtt mesteparten av slekta å det er nesten en hel uke til jeg ska reise hjem,så vem vet kanskje noen får flere besøk..;0)

Imorgen er det nytt årsaften. 2009 har vært et år kantet med mye sykdom,smærter,div legebesøk og medicineringer noe jeg dessverre har blitt alltfor vant til, men året som godt har oxå hatt possetive sider, jeg har bla fått kontakt med fam på pappas side noe jeg syns er veldi kjekkt:0)
Jeg har hatt 3turer til Bergen/austevoll i år det var i mars da morfar ble 70år, i augusti da tante Renate fikk sin Roger, å nå over jul å nyttår. Turene til sverige har oxå vært 3 til antal i år det var siste april feiring i uppsala, bryllup i kungsængen å besøk hos mamma i örebro.

Jeg ser på det nye året med skrekk blanda fryd,men det kan vel bare bli bedre, el!?!?

Håper du får en kanon start på det nye året!!

til neste gang ;0)