fredag 20. mars 2009

Så var det helg igjen!!

Denne uka var det siste mestringskurset jeg ska skrive litt om va som ble sagt en annen dag;))
Idag hadde jeg første timen hos den psp, var litt nervøs men det gikk egentlig veldi bra;)
Så gikk turen til nav for å ordne med frikort m,m å videre til butikken for litt inkjøp til helga.
Jeg har fått besøk av Rebekka (kusina mi) idag veldi koseligt,imorgen ska vi på harry tur til sverige sammen med even og noen av kompisene hans.

snart er det natta!

Til neste gang;))

mandag 16. mars 2009

å nei å nei!!

Da har alle lagene spillt sine første kamper i tippeligan, må si meg fornøyd me at LSK spillte uavgjort det kan di fortsette med. Men at brann tappte mot sandefjord er en skam brann ska jo ta serie gull menmen det er jo mange kamper igjen så et tap ska vi vel takle;))

Imorgen er det ikke noe mestrings kurs uten det er flyttet til onsdag å det er siste kurs dagen, det har vært et bra kurs men det ska bli deiligt når det er over å slippe dagene jeg måå til oslo!!

Til neste gang;)

søndag 15. mars 2009

Tippeligan har startet!!

På torsdagen var det igjen tid for lege besøk hvilket jeg etter erfaring vet at det en dyr affære, jeg fikk påfylling av mine "mediciner" å oxå en ny type som ska hjelpe mot smertene i muskler å ledd så vi får jo se da om dem virker så langt har jeg bare begynnt å drømme noe veldi..
Natt til lørdag var det pån igjen febern å hals ont kom smygende,men den ga seg heldigvis ganske kjappt. å på kvelden fikk jeg besøk av lene så vi koste oss me litt go vin mens vi pratet å såg på svenske mgp finalen ikke akkurat imponert av vinner låta..

Denne helga startet tippeligan, det er jo koselig avslappning,gleder meg mest til å se morgendagens kamp mellom Brann å sandefjord ;)
Ska straks krype under dyna i håp om og ikke drømme så alltfor mye!!

Til neste gang ;))