lørdag 20. desember 2008

2dager igjen!!

Så har mamma reist hjem igjen, har vært kjempe kos å ha besøk.
jeg er så heldig som har mamma som kommer på besøk å baker og vasker har fått kakemen,krumkaker å boller;)
Idag fikk jeg en telefon fra ullevål sykehus å jeg har kommet in på et mestrings kurs for M.E pasienter som begynner i sluten av januar gleder meg veldi ska bli såå spennende..
Nå de nærmeste dagene er det bare å vaske klær å begynne å pakke for "juleferie" som gjæller:)

Til neste gang;)

mandag 15. desember 2008

sove??!?

Den siste uka har jeg sovet utrolig dårligt, har forsåvitt sovnet ganske fort men det å fortsette å sove er bare et ønske blott, å våkne en gang i timen er ikke noe uvaneligt:(
Når jeg sist var hos legen nevnte jeg at jeg hatt en del "trykk over bryste" å foruten muskel å led smertene har jeg endel ont og stel nakke men det er endel av sykdoms bilde allt er endel av sykdoms bilde enligt legen.
Jeg er mega fornøyd me legen min men blir veldi frustrert av at man ikke kan få noen konkrete svar å hjelp det eneste er smerte lindring å behanling av symtomern..
På søndagen tok jeg det me ro før jeg dro til oks og julekonsert som var super bra, kom skikkelig i julestæmning;) å idag måte je en tur for og sende noen julegaver;) ellers har jeg vært hjmme og slappet av å sovet litt på sofan er helt skutt å veldig ont i hode så nå ska jeg snart krype i seng å håpe på og få en god natts søvn;)

Til neste gang;)