søndag 6. september 2009

faenskapen er borte! ;=))

Etter et par turer hos tandpleiern ble jeg send videre til en tandlege på skedsmokorse,t som til slutt gjorde en ny prvisorisk men heldivis har den funka litt bedre en det jeg allerede hadde selv om jeg fortsatt har litt ont så er det ikke på langt nær så jævligt som det var. Men må tilbake for å få en rotfylling om ikke alltforlenge..
Ellers så hadde jeg en ny time hos legen (psp) på torsdagen, det gikk veldi bra kom opp litt mer en det pleier, å det er jo bra.
Har hatt et par uker nå om jeg bare har hatt lyst å bite av hode på dem som nærmer seg å vært klar for å gi opp, mediciner hit og dit å så får man ikke glemme å ta medicinen for medicinen heller da..*SUCK*

Man sjønner ikke hvor heldig man er som har god helse før man mister den!

Selv om jeg har stabilisert meg litt ser ska det ikke mye til man blir vippa av pinnen både fysiskt og ikke minst psykiskt, det er så lite om avgjører om en dag går greit el om det blir et helvete..

Denne helga har jeg bare vært hjemme, har atter en gang ommøblert å blitt KJEMPE fornøjd.
Imorgen får jeg stort besøk Bente fra sverige ska være hos me et par dager, vi ska da innom bla ikea og shoppe løs ;0)

Det med å slutte å røyke har godt overaskende bra ikveld er det 2uker siden siste røyken å ca 10dager siden jeg sluttet med nokotin plastrene, har jo visse dager jeg savner røyken mer en andra men men da tar jeg fram strikke tøy el farge blyanter å blokk så går det værste over ;0)


Til neste gang ;0)