tirsdag 15. september 2009

ny uke!

Så var helga over! jeg har hatt det stille og roligt foruten en litt krise tur til strømmen som jeg måtte ta da strømledningen til pc`n takket for seg.
Å igår var jeg entur hos aasland, der jeg fikk hjelpe karolina med øving av norges geografri selv om det kanskje ikke var så mye hjelp av meg så håper jeg hun klarte prøven idag;0)
Så var det jo oxå valg igår, selv var jeg usikker in i det siste va jeg skulle stemme så vel inne i avlukke tok jeg en "ole dole doff" så endte stemmen på FRP ;0)
I morgen er det opp tidligt da jeg ska til legen (psp)
Har den siste uka ramlet litt ut av rutinene mine så fra mandag av ska jeg ta nye tak men har klart å holde meg unna røyken iallefall..

Til neste gang;0)

søndag 13. september 2009

Bursdag,Fin besøk og Ikea!!!

Ja da har man hatt bursdag i år oxå, Hadde en kjekk dag med masse meldinger fra venner og fam.
Ut på dagen gikk turen ner til ask for å møte bente som kom på besøk fra sv, vel hjemme koste vi oss med god mat å litt vin før Lill og ester kom en tur på kake.

På tirsdagen gikk turen til ikea der det var stor handling 3skap 1kommode 1bokhylle 1skrivebord og 2lamper +litt småting (bilder kommer) så det har vært nok med ikea bygging i det siste å nå er det bare å få ting på plass;0)
Vi var oxå en tur på fyllinga før det var tid og pakke bilen til bente igjen med ting som skulle hjem til mamma.. Torsdag morgen gikk turen mot sv å örebro for bente etter noen kjempe koselige dager..
Å på kvelden fikk jeg besøk av Lene og Even, Lene hadde baket bløtekake til meg som vi koste oss med ;0)

Snart ska jeg sove for imorgen er det jo både stortingsvalg å kirkevalg, å så må jeg innom tannlegen å bestille tid for har fått tilbake den forbaska tannpinen...

Imorgen har jeg vært 3uker uten røyk..

Til neste gang;0)