lørdag 13. desember 2008

Endelig!!

På torsdas ettermiddag kom mamma, litt forsinka pga stopp i tullen men hun kom;)
Vi var ble invitert til kronberg på elg stek før vi gikk hjem til meg, mamma hadde ikke vært i den "nye" leiligheten min men syns den var kjempe fin;)
Igår var vi me lene en liten tur på ikea å passet på å handle for mamma ska bake litt til meg når hun er her;) resten av kvelden slappet vi av hjemme forran tvn, å det ble jo ganske tidlig kvæld..

For idag var kl på 645 da var det tid for å ta fram svenske lussekatter og pepperkaker (må jo være det) å krype opp i sofan og se på lucia på svt,
det har jeg alltid gjort me mamma så lenge jeg kan huske men iår ble det alene for hun ville sove (kan ikke skjønne det..*ler*)
Etter lucia var det senga igjen å våknet til bakelukt da mamma hadde begynnt på krumkaker namnam
ellers så tar vi det bare me ro og koser oss.!

Til neste gang;)

torsdag 11. desember 2008

10år



Det siste året har jeg tenkt en del på pappas side av slekte.
Jeg har forandret navne mitt til anita djupevåg kjellevold har fått kontakt me folk fra djupevåg fam (tre eller fire menningene mine)på fb å i sommer var jeg å besøkte graven når jeg var på storebø. Tiden går fort idag er det 10år siden han døde, selv om jeg ikke hadde noe kontakt så husker jeg dagen jeg fikk vite det det var på lille julaften å jeg var i kungsängen der jeg å mamma skulle feire jul me noen venner.
Jeg husker at jeg ble veldi lei meg å julen å nyåret var ikke helt det samme..
Neste gang jeg ska til bergen så ska jeg nok møte slekta fra hans side ska bli gøy får jeg kanskje vite litt mere som jeg ikke tenkte på å spørre halv broren min for 10år siden..

Nå ska jeg ta medicinen min å prøve å sove litt, tenkte jeg skulle ta meg en tur innom barnehagen i ettermiddag før jeg ska møte opp mamma som kommer på besøk;)

Til neste gang;)

tirsdag 9. desember 2008

Ny uke å masse snø!!

Så var det ny uke å idag var det melt regn men heldivis slapp vi det kom mere snø istedenfor, dem som bodde på skedsmokorset var ikke like heldige hehe skade glede..
Idag ble det bestemt jeg får besøk av mamma på torsdag gleder meg veldi var jo over to måneder siden sist vi sågs, så da blir det julebaking å masse kos me bla pinnekjøtt namnam..
Men nå ska jeg prøve å sove litt må rydde litt å ordne me gjesteromet imorgen;)

Til neste gang;)