fredag 17. oktober 2008

Så har jeg kommet meg hjem fra jessheim etter å ha vært hos rikke var så kos tok litt sol å koste oss me litt vin igår så ska jeg spise litt mat å bare slappe av for bursdagsfesten imorgen..

til neste gang;)

torsdag 16. oktober 2008

lill lørdag;)

da har vi kommet halv veis i uka. har vært på romeriks sentret idag sammen me lene å fikk kjøpt meg en bukkse;) ellers har jeg bare slappa av på sofan under teppe for nå har høsten virkeli kommet men kroppen føller ikke me på temperatur forandringen..:(
ska krype under dyna nå ska ha på klocka imorgen for en tur til jessheim å rikke;)
god natt

til neste gang;)

tirsdag 14. oktober 2008

snart lill lørdag!

Så var snart denne dagen forbi, sov lenge idag sto vel opp kl14 spiste litt frokost å la meg på sofan for og slappe av og samle litt krefter til imorgen da jeg ska en tur til strømmen og handle litt må jo en liten tur på polet for lørdagens 40års lag ;)
ellers har jeg egentli hatt en ganske grei dag, blir en tidlig kveld idag uansett ska jo opp tidligt imorgen må være klar til å dra kl13 ;)

Til neste gang;)

søndag 12. oktober 2008

Slappe søndag!

Når jeg endeli sovnet i natt hadde jeg bare prøvd å sove i to timer noe som ikke er så veldi lenge sånn som det er idag.
Men når man over tid går å sliter me smerter, problemer me å sove og hålle maska for folk sliter det på både humør,tålmodighet og psyke, man får følelsen av at man sakte men sikkert blir gal
Man prøver å tenke possetivt; jeg blir frisk,jeg lever,jeg legger planer for fremtiden men så kommer virkliheten ikapp ja jeg kan bli frisk men det kan ta veldi mange år, jeg lever nej live har stoppet opp jeg eksisterer, planer ja men når i allverden ska dem bli virkelige?

Dagene tilbringes som oftest på sofan ladde opp til ting jeg vil gjøre akkurat nå ladder jeg opp for et 40års lag til helga som jeg gleder meg til;=)
Ska ta min medicin nå og prøve å sove
til neste gang;)